Evästeasetukset Kissanvuosi - kuvakilpailu
Koti Uutiset Uutiset Kissanvuosi - Kuvakilpailun voittajat

Uutiset

Tulosta
kissanvuosi-royalcanin-kissa-kissanruoka-arvokas

Annamme arvon jokaiselle kissalle

Vuonna 2016 vietimme Kissanvuotta, jonka tarkoituksena oli nostaa kissan arvostusta lemmikkinä koiran rinnalle. Nyt on aika kiittää kaikkia kissojen puolesta puhuneita ja toimineita, kissanystäviä ja kampanjan yhteistyökumppaneitamme Suomen Kissaliittoa, Yliopistollista eläinsairaalaa ja kissakahvila Helkattia Helsingissä!

Kissanvuoden mittaan teimme tutkimuksen kissojen asemasta, järjestimme Suuren Kissaseminaarin ja nostimme kissojen asiaa esille tapahtumissa, mediassa ja kampanjoimalla. Tekemämme tutkimuksen mukaan Suomessa kissaa arvostetaan yli puolet vähemmän kuin koiraa, vaikka kissa on huomattavasti yleisempi lemmikki. Lisäksi rotukissaa arvostetaan selvästi tavallista kotikissaa enemmän. Toivomme, että kissojen arvostus nousee ja kaikki kissat saavat ansaitsemansa arvon ja huolenpidon.

kissoja-arvostetaan-vahemman-kuin-koiria

Kissanvuosi-kuvakisa

Vuosi huipentui joulukuussa kuvakisaan, johon osallistui huikea määrä kissojen ja koirien omistajia. Peräti 2.356 hauskaa ja ihanaa kuvatervehdystä ladattiin mukaan, ja niitä äänestettiin yhteensä 44.142 kertaa. Sydämellinen kiitoksemme osallistujille ja äänestäjille!

Kuvakisan voittajat

Kuvakisan voitti ylivoimaisesti hellyttävä 22-vuotias kotikissa Milla-mummeli, jonka kuva keräsi 5165 ääntä. Seuraaviksi tulivat KerttuKaarina 2325 äänellä ja Sisu 1271 äänellä.

royal-canin-kissanvuosi-kuvakilpailun-voittajat

Voittajat saavat kissalleen Royal Canin –ruoat vuodeksi. Onnittelut voittajille!

Lisäksi arvoimme kaikkien osallistujien kesken 10 kissalle kuukauden Royal Canin –ruoat. Voittajat ovat

Alina N, Kerava, Sari R, Helsinki, Jaana F, Nivala, Rosa L, Vantaa, Katja P, Vantaa, Päivi N, Iisalmi, Iida H, Äänekoski, Eija P, Kontiolahti, Elina A, Kuivanto ja Oskar H, Pietarsaari. Onnea myös heille!

Annetaan arvo jokaiselle kissalle tänäkin vuonna.

  • facebook
  • youtube