Kissojen säilykkeet uudistuvat

Tulosta

Kaikki Royal Canin – säilykeruoat on suunniteltu ja valmistettu Health Nutrition – periaatteen mukaisesti, eli ne ovat täysravintoa (täysrehu) jotka sisältävät kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet oikeassa suhteessa. Säilykkeet sisältävät korkealuokkaisia, hyvin sulavia raaka-aineita, joista ravintoaineet ovat helposti lemmikin elimistön hyödynnettävissä. Lisäksi tuotteiden ravintoainetasapainot on mukautettu käyttötarkoituksen perusteella. Säilykkeet sopivat käytettäviksi sellaisenaan tai kuivaruokaan yhdistettynä.

Kissojen täysravintosäilykkeiden uudistus koskee tuotesarjan visuaalista ilmettä. Uuden ilmeen myötä oikea tuote on entistäkin helpompi löytää säilyke- ja kuivaruoka yhdistelmäruokintaa ajatellen (esim. Sterilised-säilyke ja Sterilised-kuivaruoka).

 

Kissojen_sailykkeet_ylakuva_1060x350

 

Jotta vastaisimme mahdollisimman hyvin kissojen erilaisiin mieltymyksiin, lanseeraamme Feline Health Nutrition -säilykesarjaan uuden koostumusvaihtoehdon murekkeena. Murekevaihtoehto on saatavilla Kitten, Sterilised ja Instinctive -säilykkeistä.

Kaikissa tuotteissa on tehty pieniä muutoksia resepteihin jotta tuotteet vastaavat viimeisintä kissojen ravitemukseen liittyvää tutkimustietoa. Muutokset koskevat esimerkiksi raaka-aineiden keskinäisiä suhteita ja tämän vuoksi tuotteiden raaka-aineluetteloissa tapahtuu pieniä muutoksia. Tuotteiden ravintoainepitoisuudet pysyvät kuitenkin pääosin ennallaan.

Annostaulukot ovat päivittyneet kaikissa tuotteissa entistä tarkemmiksi uuden matemaattisen laskentakaavan käyttöönoton johdosta.

Seuraavien säilykkeiden nimet muuttuvat:

KITTEN INSTINCTIVE > KITTEN

BABYCAT INSTINCTIVE > MOTHER & BABYCAT

Säilykesarjasta poistuu Instinctive 7+ Jelly –tuote.

Kitten-säilykkeissä (Gravy ja Jelly) suikalekoko on 50-60 % aiempaa pienempi jotta Kitten-säilykkeet olisivat entistäkin maittavampia ja helposti pureskeltavia.

Tutustu Feline Health Nutrition säilykkeisiin tästä

Lisätietoa täysrehusäilykkeistä löydät täältä

Lisätietoa yhdistelmäruokinnasta löydät täältä

  • facebook
  • youtube