Koti Uutiset Tuoteuutuudet Uudet tuotteet erikoisliikeissä Uutuudet 2015 Uudet rotukohtaiset säilykkeet kissoille

Uutuudet 2015

Tulosta
Uudet rotukohtaiset säilykkeet kissoille

Täysrehusäilykkeet rotukissoille

Puhdasrotuisilla kissoilla ja koirilla on periytyviä rotukohtaisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niiden ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Tällaisia ovat perinnölliset sairaudet, joiden oireiden esiintymistä voidaan pyrkiä ennaltaehkäisemään tai hidastamaan oikealla ravitsemuksella sekä rakenteeseen ja ulkonäköön liittyvät piirteet, joita voidaan tukea kohdistetulla ruokavaliolla. Nyt rotukohtaisia ruokavaliota on saatavana myös säilykkeenä Maine Cooneille ja brittiäisille lyhytkarvoille!

Maine Coon Adult Wet

Maine Coon on suurin kissarotu, ja tunnettu ystävällisestä luonteestaan sekä näyttävästä turkistaan. Raskas paino altistaa luuston ja nivelet rasitukselle alttiiksi ja runsas turkki kaipaa erityistä huomiota. Uusi Maine Coon Adult Wet on täyrehusäilyke, joka sisältää omega-3-rasvahppoja sekä glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia tukemaan luuston ja nivelten hyvinvointia. Ruoan sisältämä sisältämä optimaalinen yhdistelmä vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahappoja yhdessä korkealaatuisten valkuaisaineiden kanssa tukevat ihon ja turkin hyvinvointia. Tiivis energiasisältö auttaa vastaamaan suurikokoisen kissarodun energiatarpeeseen, ja tarkka, mukautettu annostelutaulukko auttaa ylläpitämään ihannepainon. Säilykkeen koostumus, paloja kastikkeessa, on räätälöity Maine Coonien mieltymysten mukaan.

Tutustu tarkemmin Maine Coonille räätälöityihin roturuokavalioihin

Maine Coon Adult Wet -säilyke

Maine Coon Adult -kuivaruoka

Maine Coon Kitten -kuivaruoka

 
RC_UutuusMC_800px_Breed_Wet_2015
 

British Shorthair Adult Wet

Brittiläiset lyhytkarvat ovat rakenteeltaan jykeviä ja voimakkaita. Niiden turkki on lyhyt mutta erityisen paksu. Brittiläiset voivat olla alttiita ylipainon kertymiselle. Uusi British Shorthair Adult Wet on täysrehusäilyke, jonka kohtuullinen energiapitoisuus auttaa ihannepainon ylläpitämisessä. Oikeanlainen yhdistelmä vitamiineja, kivennäisaineita, rasvahappoja sekä korkealaatuisia valkuaisaineita auttaa tukemaan runsaan turkin hyvinvointia. Ruokavalio tukee virtsateiden hyvinvointia. Koostumus paloja kastikkeessa, on räätälöity vastaamaan brittiläisten mieltymyksiin.

Tutustu tarkemmin brittiläiselle räätälöityihin roturuokavalioihin

British Shorhair Adult Wet -säilyke

British Shorhair Adult -kuivaruoka

British Shorhair Kitten -kuivaruoka

 
RC_UutuusBritti_800px_Breed_Wet_2015
  • facebook
  • youtube