Uutuudet 2014

Tulosta

Feline Care Nutrition -tuotesarja uudistuu

Perusterveen kissan ravinnon tarkoituksena on luovuttaa sopivasti energiaa ja ravintoaineita päivittäiseen tarpeeseen sekä tukea kissan hyvinvointia. Toisinaan kissoilla voi kuitenkin esiintyä erityistarpeita, joihin voidaan vastata oikeanlaisella ruokavaliolla.

Terveiden kissojen erityistarpeisiin kehitetty ruokasarja Feline Care Nutrition -tuotesarja tarjoaa kuusi tutkimuksiin perustuvaa, kohdistettua ravitsemusratkaisua, joiden tulokset ovat selvästi nähtävissä ja mitattavissa. Tuotesarja on täydentynyt uudella tuotteella, virtsateiden hyvinvointia tukevalla Urinary Care -ruokavaliolla. Lisäksi muiden sarjan tuotteiden nimet ovat muuttuneet ”Care” -päätteisiksi, ja pakkausten ulkoasut ovat päivittyneet. Tästä pääset tutustumaan Feline Care Nutrition -sarjan tuotteisiin.

RC_FCN_uudistunut_tuotesarja_2

Urinary Care - auttaa ylläpitämään kissojen alempien virtsateiden terveyttä

Kissoilla on luontainen taipumus juoda vähän ja ne pystyvät tuottamaan hyvin väkevää virtsaa. Tämä voi altistaa kissan virtsatieongelmille. Kissan ylipaino, kastraatio ja sterilisaatio, epäaktiivinen elämäntyyli tai perinnöllinen alttius voivat lisätä kissan riskiä virtsakivien muodostumiselle. Terveenkin kissan virtsassa voi esiintyä pieniä määriä kiteitä. Oikeanlaisen ruokavalion avulla sekä muut riskitekijät huomioimalla on kuitenkin mahdollista estää näiden muodostuminen virtsakiviksi tai virtsateiden tukoksiksi. virtsatiesairauden ovat yleinen syy eläinlääkärikäynneille ja ne aiheuttavat paitsi epämukavaa oloa kissalle, myös runsaasti huolia omistajille.

Urinary Care on kehitetty terveille kissoille tukemaan kissan virtsateiden hyvinvointia. Sen erityinen koostumus tasapainottaa virtsan kivennäisainepitoisuutta ja laskee virtsan pH-arvoa, luoden virtsaan mahdollisimman epäsuotuisat olosuhteet virtsakiteiden muodostumiselle. Urinary Care -ruokavaliolle onosoitettu kaksinkertainen teho alempien virtsateiden hyvinvoinnin tukemisessa 10 päivänruokavalion yksinomaisenkäytön jälkeen (Royal Canin -sisäinen tutkimus 2014. Verrattu täysikasvuisten kissojen ylläpitoruokaan. Teho osoitettu struviittikiteitä kohtaan.).

  • Lue lisää Urinary Care -kissanruoasta täältä, ja kissojen virtsateiden terveyteen liittyvistä seikoista täältä.
  • Lue lisää kissojen erityistarpeista täältä.
 
 

Eläinlääkäriasemilla myytävät Royal Canin erikoisruokavaliot kissojen virtsatiesairauksien hoitoon

Urinary S/O, kuivaruoka sekä erimakuiset säilykkeet (with Chicken, with Beef) aikuisille kissoille.

Urinary S/O High Dilution, kuivaruoka aikuisille kissoille.

Kevyempi Urinary S/O Moderate Calorie  kuivaruoka ja säilyke aikuisille kissoille.

Urinary S/O Olfactory Attraction, erittäin maittava kuivaruoka aikuisille kissoille.

  • facebook
  • youtube