Koti Uutiset Tuoteuutuudet Uudet tuotteet erikoisliikeissä Uutuudet 2013 Ruokasarja kissan elämäntyylin mukaan

Uutuudet 2013

Tulosta

Ruokasarja kissan elämäntyylin mukaan

Indoor Appetite Control täydentää Indoor-tuotesarjaa

Indoor ja Outdoor – laajentunut ja päivitetty ruokasarja kissan elämäntyylin mukaan

Royal Canin on kehittänyt omat ravintoratkaisut sisäkissoille ja ulkoileville kissoille, niiden erilaisten elämäntyylien asettamat tarpeet huomioiden. Päivitetty Indoor-ruokasarja sisältää neljä tuotetta aikuisille ja ikääntyville sisäkissoille. Ruoissa on huomioitu mm. sisäkissojen vähäisempi energiankulutus, alttius karvapallojen muodostumiselle ja ulosteen hajujen vähentäminen. Sarjan uutuus, Indoor Appetite Control, sisältää laadukkaita valkuaisaineita ja kuituja jotka pitävät kissan kylläisenä pidempään, harventaen näin syömiskertoja ja vähentäen syödyn ruoan määrää. Vanhan tutun Indoor-ruoan nappulan kokoa on hieman pienennetty, mikä lisää ruoan maittavuutta. Indoor +7 -ruoka on puolestaan uudelta nimeltään Indoor 7+. Pitkäturkkisille sisäkissoille on on tuotteensa, Indoor Long Hair. Indoor-tuotteiden annostelutaulukkoa on muutettu, ja kaikki tuotteet sopivat myös steriloiduille tai kastroiduille sisäkissoille.

Outdoor-tuotesarjassa on ruoat aikuisille ja ikääntyville ulkoileville kissoille. Ruoissa on huomioitu ulkoilevien kissojen suurempi energiankulutus, vastustuskyvyn ja elinvoiman tukeminen sekä nivelten hyvinvointi. Outdoor sopii 1-7-vuotiaille, aktiivisille ulkoileville kissoille. Yli 7-vuotiaille tarkoitettu Outdoor +7 on uudelta nimeltään nyt Outdoor 7+.

Sekä Indoor että Outdoor-tuotesarjojen tuotelupauksista kertovat kuvakkeet on myös päivitetty, vaikka lupaukset itsessään ovat pysyneet ennallaan.

  • Lisää tietoa kissan elämäntyyleistä ja ravitsemuksellisista tarpeista löydät täältä.
MAU-AD-B47C6579-®Labat-Rouquette-32%
  • facebook
  • youtube