Koti Uutiset Tuoteuutuudet Uudet tuotteet eläinklinikoilla Uutuudet 2016 Multifunction - Kaksitehoinen tukihoito yhdellä ravintoratkaisulla

Uutuudet 2016

Tulosta
Multifunction - Kaksitehoinen tukihoito yhdellä ravintoratkaisulla

Ei enää kompromisseja

Royal Canin Multifunction on ainutlaatuinen uusi tuotesarja, joka on kehitetty vastaamaan koirien ja kissojen ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin tilanteissa, joissa lemmikillä on samanaikaisesti useampi kuin yksi sairaus.

Ruokavaliosta apua lemmikin sairauksien tukihoitoon

Oikeanlaisella ruokavaliolla on keskeinen merkitys monien sairauksien tukihoidossa ja lemmikin sairastuessa eläinlääkäri saattaakin suositella sen siirtämistä erityiselle ruokavaliolle, joka tukee elimistön toimintoja sairauden aikana, auttaa vähentämään oireita ja jopa hidastaa sairauden etenemistä. Erikoisruokavalioiden ominaisuudet perustuvat korotettuihin tai laskettuihin ravintoainepitoisuuksiin tai erityisiin valmistusmenetelmiin, joiden myötä ruoalla voidaan vaikuttaa elimistön toimintoihin. Ruoat eivät sisällä lääkeaineita, ja niiden teho perustuu siihen, että niitä syötetään eläimelle yksinomaisena ruokavaliona. Erityisruokavalioita löytyy lukuisiin eri  käyttötarkoituksiin ja käytetään eläinlääkärin suosituksesta ja ohjeiden mukaan.

RC_Multifunction_uutuus_elaimet_2016

Useampi samanaikainen sairaus –haaste ruokavalion löytymiselle

Usean samanaikaisen sairauden diagnoosit ovat yhä yleisempiä koirilla ja kissoilla. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan jopa 35 %:lla koirista ja kissoista, joita hoidetaan jonkin tietyn sairauden takia, saattaa olla useita samanaikaisia sairauksia. Useampien samanaikaisten sairauksien esiintymisen odotetaan lisääntyvän tulevaisuudessa lemmikkieläinpopulaation ikääntyessä ja ylipainon vaivatessa yhä useampaa lemmikkiä, sillä korkean iän sekä ylipainon tiedetään altistavan useille eri sairauksille. Lemmikin kärsiessä useammasta kuin yhdestä terveydellisestä ongelmasta, ruokavalioiltakin kaivataan entistä kattavampia ominaisuuksia. Tällaisissa tilanteissa sopivan ratkaisun löytäminen voi olla todella haastavaa.

RC_Multifunction_uutuus_pakkaukset_2016

Ainutlaatuinen tuotesarja

Royal Canin Multifunction on ainutlaatuinen uusi tuotesarja, joka on kehitetty vastaamaan koirien ja kissojen ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin tilanteissa, joissa lemmikillä on samanaikaisesti useampi kuin yksi sairaus. Multifunction –tuotesarjan tuotteet tarjoavat ratkaisun kahden samanaikaisen ravitsemuksellisen tarpeen tukemiseen. Sarjaan kuuluu ruoka alempien virtsateiden sairauksista ja virtsakivistä kärsiville kissoille ja koirille, joilla on samanaikainen ruoka-aineyliherkkyys tai ylipainoa. Alempien virtsateiden sairauksista kärsiville kissoille, joilla oireilu liittyy erityisesti ympäristön stressitekijöihin, löytyy oma kuivaruoka sekä säilyke. Lisäksi tuotesarja tarjoaa apua munuaisten vajaatoimintaa sairastaville kissoille ja koirille, joilla on samanaikainen ruoka-aineyliherkkyys sekä ylipainoisille, nivelongelmista kärsiville koirille.

Multifunction tuotteet perustuvat innovaatioihin, jotka ovat tulosta Royal Caninin vuosikymmeniä jatkuneesta tutkimus- ja tuotekehitystyöstä. Tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti samat hyödylliset ominaisuudet, kuin vastaavissa yksittäisiin käyttötarkoituksiin kehitetyissä, kliinisesti tehokkaiksi todetuissa Royal Canin –ruokavalioissa.

Multifunction-tuotteiden käyttö perustuu aina eläinlääkärin tekemään diagnoosiin ja suositukseen. Tuotteita on saatavilla ainostaan eläinlääkärin vastaanotoilta.

  • facebook
  • youtube