Koti Uutiset Tuoteuutuudet Uudet tuotteet eläinklinikoilla Uutuudet 2016 ICU Liquid Diet - Nopea apu kriittisellä hetkellä

Uutuudet 2016

Tulosta
ICU Liquid Diet - Nopea apu kriittisellä hetkellä

Uusi tuotesarja erityisesti letkuruokintaa varten

Royal Canin tuo markkinoille ensimmäisen tuotesarjan, joka on suunniteltu erityisesti letkuruokintaa varten.

Sairaalahoito aiheuttaa usein ruokahaluttomuutta kissoille ja koirille. Tutkimusten mukaan jopa 73 % potilaista kärsii energian puutteesta sairaalahoitojakson aikana³. Riittämätön ravinnonsaanti heikentää kriittisesti sairaiden koirien ja kissojen ravitsemuksellista ja aineenvaihdunnallista tilaa ja hidastaa potilaan paranemista.

Riittämätön ravinnonsaanti voi johtaa vakavaan aliravitsemukseen, jolla voi olla negatiivisia vaikutuksia haavojen paranemiseen, immuunijärjestelmän toimintaan ja yleiseen paranemisennusteeseen. Jo kolme päivää kestänyt aliravitsemus riittää aiheuttamaan merkittäviä muutoksia potilaan aineenvaihduntaan ja immuunipuolustukseen1. Huolellinen ruokintasuunnitelma on tärkeä keino edistää sairaalahoidossa olevien koirien ja kissojen toipumista ja parantaa selviytymismahdollisuuksia2.

Royal Canin tuo markkinoille täysin uudentyyppisen tuotesarjan, joka on suunniteltu erityisesti sairaalahoidossa olevien kissojen ja koirien letkuruokintaa ajatellen. Sarja sisältää 5 nestemäistä tuotetta kriittisesti sairaille koirille ja kissoille ottaen huomioon tyypillisimpien sairaalahoitoa vaativien tilojen ravitsemukselliset tarpeet.

intensive-care-unit-liquid-feeding
  • Renal Liquid –tuotteet kissoille ja koirille tukevat munuaisten toimintaa sisältäen mukautetun pitoisuuden korkealaatuista proteiinia sekä rajoitetun määrän fosforia.
  • GI Low Fat Liquid on suunnattu koirille, jotka tarvitsevat erittäin vähärasvaisen ruokavalion.
  • GI High Energy tukee ruoansulatuskanavan vaivoista kärsivien koirien toipumista.
  • Recovery Liquid tukee proteiinipitoisuutensa ansiosta lihasmassan säilymistä sairaalahoidon ja toipumista aikana.
 

ICU Liquid -tuotteet perustuvat innovaatioihin, jotka ovat tulosta Royal Caninin vuosikymmeniä jatkuneesta tutkimus- ja tuotekehitystyöstä. Tuotteista löytyvät samat hyödylliset ominaisuudet, kuin vastaavista Royal Canin kuivaruoista ja säilykkeistä.

ICU Liquid -tuotteiden käyttö perustuu aina eläinlääkärin tekemään diagnoosiin ja suositukseen. Tuotteita on saatavilla ainoastaan eläinlääkärin vastaanotoilta.

 
 

Viitteet

1.Chan D. (2013) Nutritional support for critically ill patients, pp 7.

2.Holden D. (2003) Nursing Guide to Veterinary Intensive Care. Peterborough: Henston.

3. Remillard et al. (2001) An investigation of the relationship between caloric intake and outcome in hospitalized dogs. Vet Ther. 2001 Fall;2(4):301-10.

  • facebook
  • youtube