Evästeasetukset Renal-sarja uudistuu - Royal Canin

Uutuudet 2014

Tulosta
Renal-sarja uudistuu

Kissojen ja koirien Renal-sarja uudistuu

Krooninen munuaisten vajaatoiminta on yksi yleisimmistä iäkkäiden kissojen ja koirien sairauksista. Tautiin ei ole parannuskeinoa, mutta sairauden etenemistä voidaan hidastaa ja lemmikin yleisvointia tukea oikeanlaisella hoidolla. Tärkeä osa hoitoa on erikoisruokavalio, jonka tasapainotettu ravintoainekoostumus ennaltaehkäisee taudin aiheuttamia tuhoja munuaisille, pienentää munuaisten työtaakkaa ja vähentää lemmikin kliinisiä oireita.

Royal Canin Renal -ruokavaliot tarjoavat kaikki mainitut hyödyt munuaissairaan potilaan tukihoitoon. Ruokien rajoitettu fosforipitoisuus auttaa hidastamaan taudin etenemistä ja ruokaan lisätyt omega-3-rasvahapot ja antioksidantit vähentävät sairauden munuaisille aiheuttamaa tuhoa. Rajoitettu pitoisuus korkealaatuista valkuaisainetta auttaa vähentämään munuaisten kuormitusta ja vajaatoiminnasta aiheutuvia kliinisiä oireita. Oikea kivennäisainetasapaino tukee nestetasapainon säätelyä ja vähentää taudin aiheuttamaa happamuutta elimistössä.

Erittäin maittavat vaihtoehdot ruokahalun tueksi

Munuaissairaus johtaa tyypillisesti lemmikin ruokahalun heikentymiseen ja vähentyneen energiansaannin myötä munuaisten vajaatoiminnasta kärsivä kissa tai koira saattaa laihtua. Tämän ongelman ehkäisemiseksi Royal Canin Renal -sarjaa on täydennetty tuotteilla, joiden aromiprofiili poikkeaa selvästi toisistaan sekä ruoilla, joiden koostumus on keskenään erilainen.

Sarjasta löytyy koirille kolme erilaista kuivaruokaa sekä kaksi rakenteeltaan erityyppistä säilykettä, joista toisessa on uutuutena ”paloja kastikkeessa”-koostumus. Munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville kissoille on myös tarjolla kolme erilaista kuivaruokaa, joista yhdessä on käytetty edistyksellistä teknologiaa nappulan muotoilussa. Erikoisruokavalioissa ensi kertaa käytetty ”tyynynappula” mahdollistaa tuotteen hyvin korkean energiapitoisuuden ja nappulan helpon pureksittavuuden. Säilykeruoista kissoille on sarjassa tarjolla jopa neljä erilaista vaihtoehtoa. Uusiin innovaatioihin ovat johtaneet pitkälliset tutkimukset kissojen ja koirien yksilöllisistä mieltymyksistä sekä ruokien erilaisten aromiprofiilien houkuttelevuudesta. Uusien ruokavalioiden myötä jokaiselle munuaisten vajaatoiminnasta kärsivälle potilaalle on mahdollista löytää sen yksilöllisiä mieltymyksiä vastaava ruokavalio niin maun kuin suutuntuman ja syömisen helppoudenkin puolesta ja varmistaa lemmikin riittävä energiansaanti pitkäaikaissairaudesta huolimatta.

  • Tutustu koirien Renal-ruokavalioihin tästä.
  • Tutustu kissojen Renal-ruokavalioihin tästä.
  • facebook
  • youtube