Evästeasetukset Koiran koulutus - Pentueskari
Koti Uutiset Tapahtumat Royal Canin Pentueskari

Tapahtumat

Tulosta
Royal Canin Pentueskari

Royal Canin Pentueskari

Tuo koiranpentusi Royal Caninin ja yhteistyökoirakoulujen järjestämään Pentueskariin! Pentueskari on 2-4kk ikäisille pennuille tarkoitettu kurssikokonaisuus, joka koostuu yhdestä teoriatunnista sekä kolmesta harjoituskerrasta. Pentueskarin tavoitteena on tarjota pennulle myönteisiä kokemuksia erilaisista tilanteista ja asioista, sekä opetella ohjaajan kanssa työskentelyä. Tarkoitus on tutustuttaa pennut arjen vaihteleviin tilanteisiin, auttaa pennun sosiaalistamisessa ja tietysti tarjota paikka oppia uutta.

Pentueskari tarjoaa ohjaajalle teoriatietoa pennun kehityskausista, varhaisten kokemusten tärkeydestä sekä oppimisen perusteista. Pennun kanssa harjoitellaan mm. kontaktia, luoksetuloa ja hihnassa kulkemista. Pentueskarissa pennut pääsevät myös leikkimään keskenään. Mahdollisuuksien mukaan käydään myös tutustumiskäynnillä eläinlääkärin vastaanotolla. Jokainen kurssilainen saa lisäksi upean Royal Canin -tuotepaketin!

Pentueskarin kouluttajat ovat ammattitaitoisia ja koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen. Seuraa yhteistyökouluttajiemme kurssitarjontaa ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumiset suoraan Pentueskarin tarjoavaan koirakouluun. Alla näet listan yhteistyökoirakouluistamme.

Koirapalvelu Virike, Vantaa (Petikko)

Koirakoulu Oppikoira, Paihola

Koirakoutsi, Tampere (Ylöjärvi)

AB Klinikka, Somero

Koulutuspalvelu Toisenlainen, Salo

Har-Min Farmi, Siilinjärvi

KivaPiski, Salo

Koirapalvelu Taidogas, Kangasala

Tassutin, Veikkola

Lohjan Koirakeskus, Lohja

 

Tervetuloa mukaan!

Article_Banners_1060x350_Puppy_4_2016_small
  • facebook
  • youtube