Evästeasetukset Yhteistyökumppanimme - Royal Canin
Koti Royal Canin Tietoa meistä Yhteistyökumppanimme

Tietoa meistä

Tulosta
Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppanimme

Royal Canin tekee jatkuvaa yhteistyötä lukuisten kumppaneiden kanssa edistääkseen tietämystä kissojen ja koirien ravitsemustarpeista ja ravinnon vaikutuksista niiden terveyteen ja elämänlaatuun. 

Eläinlääkärit ja erikoisliikkeet

Olemme valinneet tuotteidemme jakelukanavaksi eläinlääkäriklinikat ja erikoisliikkeet, koska ne sopivat tuotteillemme kaikkein parhaiten: vain eläimiin ja niiden terveyteen erikoistuneet asiantuntijat pystyvät selittämään ja suosittelemaan luonteeltaan hyvin teknisiä tuotteitamme tai antamaan niihin liittyviä neuvoja. Näin varmistamme, että kissat ja koirat saavat niiden yksilöllisiin tarpeisiin parhaiten sopivaa ravintoa. Koulutuksen ja tiedottamisen avulla autamme kumppaneitamme vahvistamaan erikoisosaamistaan.

Kasvattajat

Kansainvälinen ja suomalainen kissojen ja koirien kasvattajien verkosto on aina ollut tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme. Saamme kasvattajilta arvokasta tietoa lemmikeistä ja palautetta tuotteistamme, millä on aina ollut merkittävä sija tuotekehityksessämme. Koulutuksen ja tiedottamisen avulla vastavuoroisesti pyrimme auttamaan heitä omassa kasvatustyössään. Royal Canin Kasvattajakerho edustaa jo merkittävää osaa suomalaisista kissan- ja koirankasvattajista ja haluamme edelleen tiivistää yhteistyötä ja kehittää palvelujamme kasvattajia ja heidän erityistarpeitaan varten.

Yliopistollinen eläinsairaala

Yliopistollinen eläinsairaala ja Royal Canin edistävät yhdessä kliiniseen ravitsemukseen liittyvää opetus- ja tutkimustyötä eläinlääketieteen opiskelijoiden ja eläinlääkäreiden parissa. Royal Canin tukee lisäksi eläinlääkärien jatkokoulutusta eurooppalaisen sisätautien erikoistumistutkinnon osalta. Yhteistyössä tarjotaan myös kissan- ja koiranomistajille viimeisintä tutkimukseen perustuvaa tietoa lemmikki- ja harraste-eläinten terveydenhoidosta sekä järjestetään kliiniseen ravitsemukseen liittyviä koulutustilaisuuksia ja yleisöluentoja. Yliopistollinen eläinsairaala

Veripankki

Royal Canin tukee kissojen ja koirien Veripankin toimintaa. Eläinten veripankki sijaitsee Yliopistollisessa eläinsairaalassa ja sen toiminta perustuu kokonaan vapaaehtoiseen verenluovuttaja kissojen ja -koirien panokseen. Kissojen veripankki Koirien veripankki

Suomen Kennelliitto ry

Suomen Kennelliitto ja Royal Canin toimivat yhteistyössä koirien hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhteistyötavoitteisiin kuuluvat mm. työskentely koirien terveellisen ruokinnan edistämiseksi, koirien kasvattajien ravitsemustietämyksen edistäminen sekä vastuulliseen koiranomistukseen liittyvän tiedon levittäminen. Royal Canin on Maailman Voittaja 2014 -näyttelyn pääyhteistyökumppani. Suomen Kennelliitto ry.

Suomen Kissaliitto ry

Royal Canin työskentelee tiiviissä yhteistyössä Suomen Kissaliiton kanssa ja tukee liiton tavoitteita edistää ja valvoa rotukissojen kasvatustoimintaa sekä toimintaa kissojen arvostuksen ja paremman kohtelun lisäämiseksi ja edistää kissaharrastuksen leviämistä maassamme. Suomen Kissaliitto ry.

Yhdistykset, harrastajat ja muut ammattilaiset

Royal Canin tukee lukuisten suomalaisten kissa- ja koirayhdistysten toimintaa. Yhteistyökumppaneiden joukossa on mm. kennelpiirejä, yhdistyksiä, rotujärjestöjä ja lajiliittoja, mm. Suomen Agilityliitto ry. Lisäksi edistämme useiden suomalaisten työkoirien toimintaa, esim. opas- ja avustajakoirat sekä poliisin ja rajavartiolaitoksen parissa työskentelevät koirat.

  • facebook
  • youtube