Evästeasetukset Laatu ja turvallisuus - Royal Canin
Koti Royal Canin Tietoa meistä Laatu ja turvallisuus

Tietoa meistä

Tulosta
Laatu ja turvallisuus

Laatu ja turvallisuus

Royal Canin on tinkimätön, kun on kyse ruokien turvallisuudesta. Ruokavaliot valmistetaan äärimmäistä tarkkuutta noudattaen. Systemaattinen ja tarkka laadunvalvonta varmistaa turvallisuuden raaka-aineidenvalinnasta valmiiseen tuotteeseen asti. Koska kissat ja koirat ansaitsevat vain parasta, Royal Canin takaa, että:

Ennen tuotantoa:

  • Royal Canin valitsee raaka-ainetoimittajat tiukkojen kriteerien perusteella.
  • Raaka-aineiden laatu tutkitaan sekä ravintoarvojen että puhtauden kannalta.
  • Tuotannossa käytetään vain todistetusti tuoretta lihaa, joka on tarkastettu ja hyväksytty myös ihmisravinnoksi.
  • Raaka-aineita ei ole geenimuunneltu.

Tuotannon aikana ja sen jälkeen:

  • Laadunvalvonnassa käytetään systemaattisia testejä ja analyyseja raaka-aineiden tehtaaseen toimittamisesta valmiin tuotteen pussittamiseen saakka.
  • Ruoissa käytetyt ainesosat voidaan aina jäljittää ja niistä säilytetään kattavat tiedot.

ISO-sertifiointi – takuu laadusta

ISO-sertifiointi takaa yrityksen laadukkuuden. Royal Caninin tuotantolaitoksilla Ranskassa on ISO 9001 -sertifikaatit ja vuodesta 2005 lähtien myös ISO 14001.

ISO-sertifikaatin saaminen ei kuitenkaan yksin riitä. Royal Caninin tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu, että yhtiö on edelläkävijä kissojen ja koirien tarpeisiin kehitetyn ravitsemuksen tarjoajana, jatkaa yksilöllisiin tarpeisiin kehitetyn räätälöidyn ravinnon kehittämistä ja ottaa huomioon lemmikkien ravitsemukselliset tarpeet.

Tasaista korkeaa laatua

Royal Canin investoi jatkuvasti tehtaisiinsa varmistaakseen luotettavan, tehokkaan ja uudistuvan tuotantoprosessin. Raaka-aineiden valintaprosesseja kehitetään koko ajan, jotta tuotteiden korkealaatuisuus ja turvallisuus on taattu jokaisessa tuotantolaitoksessa. Oli sitten kyse raaka-aineiden hankinnasta, valmistusprosessista, tuotteiden pakkaamisesta tai kuljetuksesta, jokaisella Royal Canin -tehtaalla noudatetaan samoja tuotantometodeja ja laatustandardeja. Näin jokainen tuote on yhtä korkealaatuinen, tulipa se mistä tahansa tehtaasta.

  • facebook
  • youtube