Tietoa meistä

Tulosta
Keitä olemme?

Royal Canin kehittää, valmistaa ja myy korkealuokkaisia kissan- ja koiranruokia

Royal Caninin pääkonttori, tuotekehitys- ja tutkimuskeskus sijaitsevat Ranskassa. Yritys työllistää yli 6200 työntekijää ympäri maailman ja sen tuotteita markkinoidaan yli 90 maassa. Royal Caninin valmistamaa koiran ja kissan ruokaa myydään lemmikkitarvikeliikkeissä ja eläinklinikoilla.

Etusijalla kissa ja koira -periaate kertoo, että kissoilla ja koirilla on innovaatioprosessissamme keskeinen rooli. Niiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä eliniänodotteen pidentäminen on filosofiamme todellinen ydin. Kissojen ja koirien todelliset lajikohtaiset tarpeet ohjaavat tutkimustoimintaamme, ja niihin perustuu myös ruokavalioidemme ravinto-opillinen filosofia. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa takaa sen, että ruokavalioidemme koostumus on tarkkaan määritetty kissojen ja koirien tarpeiden mukaan.

Tieto ja kunnioitus

Kiinteästi ”Etusijalla kissa ja koira”-periaatteeseen liittyvä ”Tieto ja kunnioitus” sisältää seuraavat pyrkimykset:

  • Kartutamme jatkuvasti kissoihin ja koiriin liittyvää tietämystämme, jotta voimme vastata niiden ravintotarpeisiin mahdollisimman tarkasti.
  • Ylläpidämme jatkuvaa dialogia ja tiedonvaihtoa eläintenhoidon ammattilaisten (eläinlääkärit ja kasvattajat) ja tiedeyhteisöjen kanssa.
  • Jaamme tietoa tiedepiireille ja eläinalan ammattilaisille sekä kissojen ja koirien omistajille.
  • Huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset.

Kissojen ja koirien kunnioittaminen tarkoittaa myös niiden arvostamista omina lajeinaan. Inhimillistämisen sijaan niitä kohdellaan kunnioittavasti ja otetaan huomioon niiden lajikohtaiset tarpeet. ”Tieto ja kunnioitus” on yksi Royal Caninin eettisistä perusperiaatteista.

 
 

Health Nutrition – terveellistä ravitsemusta läpi elämän

Eläinten kunnioittaminen edellyttää sitoutumista tiedon hankkimiseen. Saamme uutta tietoa kissoista ja koirista yhteistyöstä kasvattajien, eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa sekä oman tutkimus- ja tuotekehittelyosastomme tutkijoiden jokapäiväisten kokemuksien avulla. Työskentelytapamme on ainoa laatuaan, ja sen ansiosta Royal Canin on saavuttanut asemansa eläinten ravitsemukseen liittyvän tuotekehityksen edelläkävijänä.

Tehtävämme on kehittää jatkuvasti tarkimpia mahdollisia kissojen ja koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin vastaavia Health Nutrition -ruokavalioita, jotka perustuvat yhä syvempään tieteellinen osaamiseen ja pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön eri ammattilaisverkostojen kanssa.

Tiimi ennen yksilöä

Perustamisestaan lähtien Royal Canin on kerännyt yhteen yksilöitä, joilla on erilaiset taustat ja oma erityinen osaamisensa. Kaikkia on kuitenkin yhdistänyt intohimoinen kiinnostus kissoihin ja koiriin ja niiden hyvinvointiin. Tämä synergia on auttanut yritystä menestymään ja luomaan omaa identiteettiään. Yrityksen toimintaperiaatteena on hyödyntää kollektiivista älykkyyttä ja tiimihenkeä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Royal Canin parantaa käytettävissä olevin keinoin ja resurssein työntekijöidensä työskentely- ja elinolosuhteita ja rohkaisee työyhteisöjään monimuotoiseen tiimityöskentelyyn. Royal Canin kannustaa ja luo edellytykset työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen sekä omassa työssään että työyhteisössä toimimiseen.

Haluatko tietää lisää?

Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa paitsi Royal Caninista yrityksenä, myös tuotteistamme, ravintoaineista, kissoista ja koirista, tapahtumista ja kampanjoistamme. Kerromme mielellämme lisää, joten jos et löydä etsimääsi, olethan meihin yhteydessä!

  • facebook
  • youtube