Evästeasetukset 100 % Tyytyväisyystakuu - Royal Canin
Koti Royal Canin Tietoa meistä 100 % Tyytyväisyystakuu

Tietoa meistä

Tulosta
100 % Tyytyväisyystakuu

Takuulla tyytyväinen kissa & koira

Royal Canin tarjoaa jokaiselle kissalle ja koiralle tarkimman ja sopivimman Health Nutrition -ruokavalion, joka ottaa huomioon eläimen iän, rodun ja aktiivisuuden sekä sen fysiologiset ja erityistarpeet. Syvälliseen ravitsemukselliseen ja eläinlääketieteelliseen tietämykseen perustuvat räätälöidyt täysrehut ovat niin maittavia ja hyvin sulavia, että annamme niille 100 % tyytyväisyystakuun.

Royal Canin -ruoilla on 100 % tyytyväisyystakuu

Jos ostamasi Royal Canin -ruokavalio ei maita kissallesi tai koirallesi tai et itse ole tyytyväinen tuotteeseen, saat tilalle toisen Royal Canin -ruoan tai rahasi takaisin. Jos et ole tyytyväinen tuotteen laatuun, ota yhteyttä liikkeeseen/klinikkaan, josta ostit sen. Maittavuuteen liittyvissä palautuksissa tuotteesta tulee olla jäljellä vähintään 75 %.

100 % tyytyväisyystakuu ei koske tilanteita, joissa lemmikille on epähuomiossa ostettu vääränlainen ruoka, lemmikki on menehtynyt, tai lemmikin ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat (esimerkiksi steriloinnin/kastraation, sairauden tai allergian johdosta). 100 % tyytyväisyystakuu ei myöskään koske ulkomaisista verkkokaupoista ostettuja Royal Canin -ruokavalioita.

Jos haluat lisätietoja 100 % tyytyväisyystakuusta, ota yhteyttä kuluttajaneuvontaamme

Terveellinen ravitsemus

Täysipainoinen räätälöity ravitsemus auttaa parantamaan elämänlaatua ja -pituutta.

Kolmenkymmenen viime vuoden aikana suurimpien eläinruokavalmistajien tuottamalla ravinnolla on ollut myönteinen vaikutus kissojen ja koirien terveyteen. On arvioitu, että esimerkiksi koirien odotettu elinikä on kohonnut kolmella vuodella 15 viime vuoden aikana.

Tieto & kunnioitus

Tuotekehityksen lähtökohta on kissojen ja koirien kunnioittaminen ja tieto eläinten tarpeista. Royal Canin parantaa jatkuvasti tietämystään tutkimuksen ja havainnoinnin avulla.

Royal Canin -tuotteiden filosofia kiteytyy sanoihin «Knowledge and Respect», tieto ja kunnioitus. Ne kuvastavat ainutlaatuista näkemystämme, jonka mukaan kissoja ja koiria on kunnioitettava omina eläinlajeinaan. Tuotekehityksemme lähtökohtana on aina eläin. Tämä Etusijalla kissat ja koirat -visiomme asettaa meille haasteen kehittää jatkuvasti tietämystämme eläimistä, niiden morfologiasta, fysiologiasta ja ravitsemustarpeista. Tätä tietämystä tarvitsemme, jotta voimme kehittää ruokavalioita, jotka vastaavat kissojen ja koirien todellisia tarpeita.

Ravitsemusfilosofia

Royal Caninin ravitsemuksen päämääränä on turvata oikeanlainen ravintoaineiden saanti jokaiselle kissalle ja koiralle.

Tasapainoisen ruoan valmistaminen on kuin palapelin kokoamista. Siinä on kymmeniä paloja, joista jokainen sisältää eläimelle välttämätöntä ravintoainetta. Ihanteellinen tasapaino löytyy, kun ruokaan lisätään oikeassa suhteessa kaikkia ainesosia, jotka täydentävät toisiaan.

Laatu ja turvallisuus

Systemaattinen ja tarkka laadunvalvonta varmistaa turvallisuuden raaka-aineiden valinnasta valmiiseen tuotteeseen asti.

Royal Canin on tinkimätön, kun on kyse ruokien turvallisuudesta. Ruokavaliot valmistetaan äärimmäistä tarkkuutta noudattaen:

  • Systemaattinen ja tarkka laadunvalvonta varmistaa turvallisuuden raaka-aineiden valinnasta valmiiseen tuotteeseen asti.
  • Ruoissa käytetyt ainesosat voidaan aina jäljittää.
  • Nappuloista otetaan näytteet jokaisessa tuotantovaiheessa, jotta jäljitettävyys voidaan varmistaa. 

Kestävää kehitystä

Royal Canin pyrkii rajoittamaan ympäristövaikutuksiaan mm.

  • Kehittämällä raaka-aineiden valintaprosesseja ja suosimalla luonnonvarojen kestävää käyttöä.
  • Suosimalla ympäristöystävällisiä teknologioita tuotantolaitoksissa.
  • Optimoimalla pakkausmateriaalien käyttöä ja kierrätettävyyttä.
  • Pienentämällä hiilijalanjälkeään käyttämällä tehtaita lähellä olevia raaka-ainetoimittajia.
  • facebook
  • youtube