Evästeasetukset Ravitsemuksellinen palapeli - Royal Canin
Koti Ravitsemus Royal Canin -ajattelutapa Ravitsemuksellinen palapeli

Royal Canin -ajattelutapa

Tulosta
Ravitsemuksellinen palapeli

Ravitsemuksellinen palapeli

Tasapainoisen ruoan valmistaminen on kuin palapelin kokoamista. Siinä on kymmeniä paloja, joista jokainen sisältää eläimelle välttämätöntä ravintoainetta. Ihanteellinen tasapaino löytyy, kun ruoka kootaan oikeassa suhteessa kaikista ainesosista, jotka täydentävät toisiaan. Näistä erikokoisista paloista muodostuu valmis palapeli. Ravintoaineiden määrää ja keskinäisiä suhteita muuttamalla voidaan vastata mahdollisimman yksilöllisesti eläimen ravitsemuksellisiin tarpeisiin elämänvaiheen, iän, koon ja erilaisten erityistarpeiden mukaan.

Tieteellisen ja eläinlääketieteellisen tutkimuksen ansiosta perinteisellä ravitsemuksella nähdään elimistöä kehittävän, elintoimintoja ylläpitävän ja energiaa tuottavan tehtävän lisäksi nykyään myös ehkäisevä ja joissain tapauksissa hoitava ulottuvuus. Royal Canin Health Nutrition -ruokavalioissa huomioidaan perinteisen ravitsemuksellisen tarkoituksen lisäksi nämä uudenlaiset vaikutukset. 

Ravitsemuksellinen lähestymistapa

Ravitsemuksellinen (ravintoainelähtöinen) lähestymistapa tarkoittaa, että yhteen ruokaan yhdistetään juuri oikeassa suhteessa kymmeniä erilaisia ravintoaineita. Ravintoaineiden pääryhmiä ovat valkuaisaineet, hiilihydraatit, rasvat, kivennäis- ja hivenaineet. Näitä ravintoaineita ja niiden tarkempia alaryhmiä tarvitaan täyttämään yllä mainitut neljä ravitsemuksellista tavoitetta ja elimistön yksilölliset, tarkat tarpeet. Jokaisella ravintoaineella on tärkeä tehtävä eläimen elimistön toiminnoissa ja hyvinvoinnissa.

Royal Canin -ruokien tuotekehittelyn lähtökohta ja tavoitteet asetetaan kissojen ja koirien tarpeiden mukaan, sillä vain pyrkimällä ymmärtämään ja ottamaan huomioon eläinten rakenteelliset, fysiologiset ja ravitsemukselliset vaatimukset voidaan kehittää ruokia, jotka tyydyttävät lemmikkien kaikki ravintoainetarpeet. Noudatamme kaikkien tuotteidemme kohdalla kissojen ja koirien kansainvälisiä ravintoaineiden saantisuosituksia. Ruoat ovat aina hyvin sulavia, mikä varmistaa ravintoaineiden ihanteellisen hyödyntämisen lemmikin elimistössä.

  • facebook
  • youtube