Evästeasetukset Kissojen roturuokavaliot - Royal Canin
Koti Ravitsemus Royal Canin -ajattelutapa Kissojen roturuokavaliot

Royal Canin -ajattelutapa

Tulosta
Kissojen roturuokavaliot

Feline Breed Nutrition - Räätälöityä ravitsemusta rotukissoille

Royal Canin lanseerasi ensimmäisen kissojen rotukohtaisen ruokavalion vuonna 1999 persialaisille kissoille. Persian 30 -ruoka kehitettiin alun perin yhteistyössä kasvattajien kanssa vastaamaan rodun ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Nykyään seitsemälle kissarodulle on kehitetty yksilöllinen roturuoka.

Royal Caninilla yksittäisten kissarotujen erilaiset herkkyydet ja erityistarpeet ja selvitetty erittäin tarkasti. Tämän ansiosta on ollut mahdollista kehittää ainutlaatuisia ruokia yksittäisten rotujen ravitsemuksellisten tarpeiden täyttämiseksi.

Esimerkkeinä tästä:

  • Norjalaiselle metsäkissalle räätälöity roturuoka ylläpitää runsasturkkisen kissan ihon ja turkin hyvinvointia, auttaa ehkäisemään karvapallojen muodostumista sekä tukee painonhallintaa ja nivelten hyvinvointia.
  • Karvattomalle sfinxille kehitetty ruoka tarjoaa runsaasti energiaa tiiviissä muodossa sekä tukee ihon hyvinvointia ja sydämen toimintaa.
  • Kookkaan brittiläisen lyhytkarvan roturuoka ylläpitää lihaskuntoa ja nivelten hyvinvointia, edistää hampaiden ja suun hyvinvointia sekä tukee sydämen toimintaa.

Teknisen asiantuntemuksen tiivistymä: nappula

Nappulan muoto, koko ja rakenne on tutkimusten avulla kehitetty vastaamaan kunkin rodun tarvetta.

Esimerkkeinä tästä:

  • Persialaisilla on brakykefaalinen kallonmuoto, ja niillä on omalaatuinen tapa poimia ruoka suuhunsa kielen alapinnalla. Nappula on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruoan poimimista suuhun.
  • Maine Coonin suurille, kulmikkaille leuoille räätälöity kookas nappula rohkaisee pureksimaan, mikä tukee hampaiden hyvinvointia vähentämällä hammaskiven kertymistä.
  • Siamilaisille suunniteltu rengasmainen nappula helpottaa rodulle ominaista tapaa poimia ruoka etuhampailla ja kannustaa pureskeluun, auttaen hidastamaan syömistahtia.
  • facebook
  • youtube