Usein kysytyt kysymykset

Tulosta

 

Minkälaista laadunvalvontaa Royal Canin -tuotteiden valmistuksessa käytetään?

Royal Caninin tuotannossa noudatetaan erittäin tarkkaa laadunvalvontaa. Kaikki raaka-aineiden toimittajat ovat sopimustuottajia, jotka hyväksytään erillisen hyväksymismenettelyn kautta. Tähän menettelyyn liittyy mm. raaka-aineiden analysointi ja tilojen ja tuotannon tarkastus. Kaikki
tehtaalle tulevat raaka-aineet tarkastetaan ja tuotannossa noudatetaan elintarviketuotannosta tuttuja valvonta- ja tarkastusohjelmia. Tuotteista otetaan myös näytteitä läpi tuotannon. Näytteistä valvotaan sekä tuotteen elintarvikehygieenistä että ravitsemuksellista laatua. Näin ollen valmiista
tuotteista on olemassa tehtaan laboratoriossa analysoidut tulokset sekä raaka-aineiden että pakatun tuotteen laadun osalta. Kyseiset näytteet myös säilytetään vähintään vuoden ajan, jolloin niitä voidaan tarvittaessa tutkia myöhemminkin.

ISO-sertifiointi – takuu laadusta

ISO-sertifiointi takaa yrityksen laadukkuuden. Royal Caninin tuotantolaitoksilla Ranskassa on ISO 9001 -sertifikaatit ja vuodesta 2005 lähtien myös ISO 14001.

ISO-sertifikaatin saaminen ei kuitenkaan yksin riitä. Royal Caninin tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu, että yhtiö on edelläkävijä kissojen ja koirien tarpeisiin kehitetyn ravitsemuksen tarjoajana, jatkaa yksilöllisiin tarpeisiin kehitetyn räätälöidyn ravinnon kehittämistä ja ottaa huomioon lemmikkien ravitsemukselliset tarpeet.

 

Miten toimin, jos tuote ei jostain syystä maistu tai vaikuta muuten sopivan lemmikilleni?

Meillä on tuotteillemme 100% -tyytyväisyystakuu, joka korvaa tuotteen siinä liikkeessä/ klinikalla, josta tuote on ostettu. Voit ottaa yhteyttä suoraan liikkeeseen tai klinikalle, josta olet tuotteen hankkinut.

Tuotteidemme maittavuuteen kiinnitetään erityistä huomiota ja sitä kehitetään jatkuvasti.

  • Lisätietoja tyytyväisyystakuusta löydät täältä

 

Miksi nappuloiden värissä saattaa esiintyä vaihtelua?

Värinvaihtelu nappuloissa on normaalia. Koska emme käytä tuotteissamme keinotekoisia väriaineita, nappulan väri vaihtelee hieman raaka-aineiden luontaisen värivaihtelun vuoksi. Laaduntarkkailumme kattaa koko valmistusketjun raaka-ainehankinnoista aina valmiiseen tuotteeseen asti. Mm. nappuloiden kokoa ja muotoa tarkkaillaan useita kertoja jokaisen tuotantoerän kohdalla sekä silmämääräisesti että mittamaalla nappuloiden kokoa.

 

 

> Vastasiko tämä kysymykseesi?  Jos ei, ota yhteyttä Kuluttajaneuvojaamme

 

 

 

  • facebook
  • youtube