Usein kysytyt kysymykset

Tulosta

 

Miten Royal Canin -tuotteet pakataan ja säilytetään?

Kaikki Royal Canin- ruoat valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista tarkoin valvotuissa olosuhteissa. Ravintoaineiden ja ruoan aromien parhaan mahdollisen säilyvyyden varmistaa innovatiivinen, vähähappiseen ympäristöön perustuva pakkausmenetelmä. Ruoan oikeanlainen säilytys myös pakkauksen avaamisen jälkeen on ratkaisevaa laadun varmistamiseksi käyttöajan loppuun asti.

Suosittelemme säilyttämään nappulat aina alkuperäispakkauksessaan, joka on sijoitettu tiiviiseen, kannelliseen säilytysastiaan. Parhaiten ruoka säilyy kuivassa ja viileässä. Oikeanlaisella säilytyksellä varmistat ruoan maittavuuden ja ravintoainepitoisuuksien säilymisen aina viimeiseen nappulaan asti.

 

Kuinka kauan tuotteenne säilyvät pakkauksen avaamisen jälkeen?

Ravintoaineiden säilyvyys taataan parasta ennen päiväykseen asti. Avattu pakkaus olisi kuitenkin hyvä käyttää noin kolmen kuukauden kuluessa, jolloin ruoka on tuoreimmillaan ja hygieniasta voidaan varmistua. Suosittelemme kuivaruoan säilyttämistä tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa, joka säilytetään muovisessa tai metallisessa ilmatiiviissä ruokasäiliössä.Tuotteen altistumista esimerkiksi auringon valolle, patterin lämmölle tai lämpötilan vaihtelulle tulee välttää.

Myös lemmikin ruoka- ja juomakupin hygieniasta on tarpeen varmistua niiden säännöllisen puhdistamisen avulla.

 

 

> Vastasiko tämä kysymykseesi?  Jos ei, ota yhteyttä Kuluttajaneuvojaamme

 

 

  • facebook
  • youtube