Usein kysytyt kysymykset

Tulosta

 

Miten valitsen lemmikilleni oikean ruokavalion?

Oikeanlainen ruokinta on tärkeä osa koiran ja kissan terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Asiantuntevaa opastusta lemmikkisi ruokavalion valintaan saat omalta eläinlääkäriltäsi ja eläinklinikan henkilökunnalta sekä lemmikkieläintarvikeliikkeen henkilökunnalta.

Erityisesti rutiinikäyntien, kuten rokotusten ja tarkastusten yhteydessä on hyvä käydä läpi myös lemmikkisi ravitsemuksellisia tarpeita ja niiden muuttumista iän ja fysiologisen tilan, kuten sterilaatio- tai kastraatioleikkauksen mukaan. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan
kuluttajaneuvontaamme. Autamme mielellämme kissojen ja koirien ravitsemukseen, ruokintaan ja tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.
Royal Canin – ruokien tuotekehityksen lähtökohtana ovat aina kissojen ja koirien yksilölliset ravitsemukselliset tarpeet. Kaikki ruokavaliot perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja jo 40 vuotta jatkuneeseen yhteistyöhön alan asiantuntijoiden, eläinlääkäreiden ja kasvattajien kanssa.

 

Mistä voin hankkia lemmikilleni Royal Canin -tuotteita?

Toimimme pääsääntöisesti kahdessa myyntikanavassa, joihin kuuluvat lemmikkieläintarvikeliikkeet ja eläinklinikat.

 

Lemmikkini ei suostu syömään ostamaani Royal Canin -ruokaa, mitä tehdä?

Jos omistaja tai lemmikki ei jostain syystä ole täysin tyytyväinen tuotteeseemme, sen voi palauttaa liikkeeseen tai klinikalle, josta tuote on hankittu. Henkilökunta kokoaa tarvittavat tuotetiedot ja hyvittää asiakasta joko korvaavalla tuotteella tai rahallisesti. Säilytäthän tuotteen
aina alkuperäispakkauksessa ja kuitin tallella. Lisätietoja 100% tyytyväisyystakuuseemme liittyen saat kuluttajaneuvonnastamme.

 

 

> Vastasiko tämä kysymykseesi? Jos ei, ota yhteyttä Kuluttajaneuvojaamme

  • facebook
  • youtube