Evästeasetukset Royal Canin Junior -kilpailu - Royal Canin
Koti Kasvattajat Royal Canin Junior Royal Canin Junior -kilpailu

Royal Canin Junior

Tulosta
Royal Canin Junior -kilpailu

Royal Canin Junior

Kilpailu nuorten lupaavien koirien tukemiseksi näyttelyharrastuksen parissa.

Royal Canin Junior on vuosittain järjestettävä junioriluokan koirille suunnattu kilpailu, jonka tarkoituksena on korostaa tasapainoisen kasvun ja monipuolisen ravinnon merkitystä koiran tulevalle elämälle ja terveydelle.

Vuosittain järjestetään kuusi osakilpailua suurimpien koiranäyttelyiden yhteydessä ja osakilpailuvoittajat kutsutaan seuraavan vuoden keväällä kilpailemaan vuoden kauneimman Junior-koiran tittelistä Helsingin seudun kennelpiirin järjestämässä koiranäyttelyssä.

Kilpailun voittaja palkitaan kunniakirjalla ja taitelija Aarre Liljan Siiville-patsaalla.

Kilpailun säännöt

 • Royal Canin Junior -kilpailuun voi osallistua osakilpailunäyttelyn junioriluokkaan ilmoitetulla ja siinä kilpailevalla koiralla, joka on saanut kyse isessä näyttelyssä laatuarvostelun ERI:n.
 • Roduittain paras juniori valitaan välittömästi ROP-valinnan jälkeen ennen kasvattajaryhmien arvostelua. Mikäli JUN-koirasta tulee ROP, siitä tulee automaattisesti rodun paras juniori ja se voikilpailla Royal Canin Junior -kilpailun voitosta. Rodun paras juniori merkitään voittajan koirakohtaiseen arvosteluun sekä kehän tulosliuskaan.
 • Rodun parhaalla juniorilla on oikeus osallistua näyttelyn ryhmäkilpailun yhteydessä järjestettävään Royal Canin Junior -kilpailuun. Tuomarina tässä kilpailussa voi toimia kaikkien rotujen tuomari tai tuomari, jolla on vähintään kahden täyden FCI-ryhmän arvosteluoikeudet ja muista ryhmistä useita rotuja, ja hänellä on jo vuosien kokemus arvostelutehtävistä.
 • Royal Canin Junior -kilpailussa ryhmäkehässä sijoitetaan neljä parasta junioria, joille Royal Canin Finland Oy antaa ruusukkeet ja palkinnot.
 • Useampipäiväisissä näyttelyissä valitaan kunakin päivänä päivän paras juniori, jolla on mahdollisuus kilpailla näyttelyn viimeisenä päivänä ko. päivän parhaan juniorin kanssa näyttelyn Royal Canin Junior -kilpailun voitosta.
 • Royal Canin Junior -kilpailusta on ilmoitettava etukäteen näyttelyn virallisessa ohjelmassa ja luettelossa ja niissä on mainittava kilpailun arvosteleva tuomari. Kilpailun nimen "Royal Canin Junior -kilpailu" on esiinnyttävä julkaisuissa täydellisenä.
 • Näyttelytoimikunta antaa kaikki oikeudet Royal Canin Finland Oy:lle Royal Canin Junior -kilpailussa sijoittuneiden koirien kuvien käyttämisen esim. Royal Canin -tuotteiden mainonnassa.
 • Helsingin Seudun kennelpiiri ja Royal Canin Finland Oy julkaisevat voittajien nimet kotisivuillaan aina osakilpailun jälkeen. Molemmat julkaisevat myös ohjeet loppukilpailuun osallistumisesta.
 • Mahdolliset valitukset tai muut riita-asiat käsitellään yleistä valitusmenettelyä noudattaen.

Royal Canin Finland Oy toimittaa näyttelytoimikunnalle kilpailussa tarvittavat ruusukkeet ja palkinnot sekä voittajakoiran manttelin. Royal Canin Finland Oy korvaa majoituksen (2 h + koira) määrittelemässään hotellissa kaksipäiväisen näyttelyn ensimmäisen päivän parhaalle junioriluokan koiralle sekä koiran omistajalle/esittäjälle, jos päivän voittajakoiran omistaja ei asu näyttelypaikkakunnalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Koiranomistaja sitoutuu näin osallistumaan näyttelyn toisena päivänä näyttelyn parhaan Royal Canin Junior -juniorin valintaan. Royal Canin Finland Oy toimittaa myös tarvittavan mainosmateriaalin käytettäväksi näyttelyn PM:ssä, luettelossa sekä kotisivuilla.

 • facebook
 • youtube