Koiranpäivät 2018 - Royal Canin
Koti Uutiset Kampanjat Koiranpäivät 2018

Kampanjat

Tulosta
Koiranpäivät 2018

Royal Canin Koiranpäivät

24.4.2018 vietetään kansallista koiranpäivää. Sen kunniaksi juhlistamme ihmisen parasta ystävää Royal Canin Koiranpäivien merkeissä 18.4.−29.4.2018. Tutustu kampanjan tapahtumiin, tarjouksiin ja aktiviteetteihin, ja muista rakasta lemmikkiäsi sen merkkipäivänä!

Understand your dog

Royal Canin Koiranpäivät 18.29.4.2018

Royal Canin Koiranpäivät ovat jälleen täällä! Kun ostat vähintään 1,5 kg koiranruokaa 18.−29.4.2018 välisenä aikana, saat kätevän säilytysastian kaupan päälle. Kampanja on käynnissä eläintarvikeliikkeissä ja eläinlääkäriasemilla. Toimi nopeasti, sillä kaupanpäällisiä on tarjolla rajoitettu määrä! 

 

> LUE LISÄÄ JA LÖYDÄ LÄHIN ROYAL CANIN -JÄLLEENMYYJÄSI

Huom! Kaikki jälleenmyyjät eivät välttämättä osallistu kampanjaan. Neuvommekin ottamaan yhteyttä suoraan lähimpään jälleenmyyjääsi. 

Tips to give your puppy the best start

Facebook-kisa

Osallistu Royal Canin Koiranpäivien Facebook-kisaan! Julkaisemme joka päivä − aina Koiranpäivään 24.4.2018 saakka − uuden videon ja siihen liittyvän kysymyksen. Kaikista oikein vastanneista arvotaan päivittäin yksi voittaja, joka saa palkinnoksi laatikollisen (n. 30 pussia) EDUC-koulutuspaloja. 

> OSALLISTU

Activation tool

ALOITA KOIRANPENNUN KOULUTTAMINEN AJOISSA

Koiranpennun ottaminen on suuri päätös. Pentu tarvitsee paljon huomiota ja seuraa, mutta myös koulutusta ja rajojen asettamista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pentua alkaa kouluttaa, sitä varmemmin se oppii yhteiset pelisäännöt. Alla olevaan artikkeliin olemme koonneet pennun kouluttamisessa hyödyllisiä ohjeita.

 

> LUE LISÄÄ 

Share your trick

RUOKAVALIO KOIRAN RAVITSEMUSTARPEEN MUKAAN

Koiran ruokinnassa tulisi ottaa huomioon sen ravitsemustarpeet, joihin vaikuttavat muun muassa koiran rotu, koko, ikä, fysiologinen tila ja aktiivisuustaso. Tarjoamalla koirallesi terveellisiä ja maistuvia Royal Canin Health Nutrition -tuotteita varmistat, että lemmikkisi saa kaiken tarvitsemansa.

 

> LUE LISÄÄ

Choose the right diet

NÄIN SÄILYTÄT LEMMIKKISI RUOAN OIKEIN

Lemmikin ruoan oikeaoppinen säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Jos ruoka on säilytetty huolimattomasti, saattaa se menettää makunsa tai jopa pilaantua. Lue alla olevasta artikkelista käteviä vinkkejä, joiden avulla voit tarjota lemmikillesi jatkossakin maistuvia ruokailuhetkiä!

> LUE LISÄÄ

  • facebook
  • youtube