Rekrytointi - Myyntiedustaja Royal Caninin eläinklinikka -asiakkuuksille - Royal Canin
Koti Royal Canin Tietoa meistä Rekrytointi - Myyntiedustaja Royal Caninin eläinklinikka -asiakkuuksille

Tietoa meistä

Tulosta
Rekrytointi - Myyntiedustaja Royal Caninin eläinklinikka -asiakkuuksille

Avoimet työpaikat

Myyntiedustaja Royal Caninin eläinklinikka -asiakkuuksille

Royal Canin kehittää, valmistaa ja myy korkealuokkaisia kissan- ja koiranruokia. Royal Caninin pääkonttori, tuotekehitys- ja tutkimuskeskus sijaitsevat Ranskassa. Yritys työllistää 7000 työntekijää ympäri maailman ja sen tuotteita markkinoidaan yli 90 maassa. Royal Canin Finland on osa pohjoismaista Royal Canin Nordics -organisaatiota, jossa työntekijöitä on yhteensä noin 130. Royal Canin kuuluu Mars konserniin. One Mars Finland on myös tänä vuonna Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukossa (Great Place to Work)! Lisää yrityksestämme ja tavoistamme toimia osoitteessa: www.royalcanin.fi.

Tehtävänkuvaus

Myyntiedustajan työtehtävässä vastaat myynnistä oman alueesi nimetyille eläinklinikoille. Työskentelet pääasiassa Itä-Uusimaan ja Pirkanmaan alueella, lisäksi asiakkaitasi sijaitsee Länsi-rannikon alueella aina Kalajoelle saakka. Tehtävässä tapaat aktiivisesti klinikoiden hankintahenkilökuntaa ja vahvistat heidän tietämystään Royal Caninin erikoisruokavalioista sekä palveluista. Tarjoat lisäarvoa asiakkaille tuotteiden lisäksi erilaisten koulutusten, kampanjojen ja markkinoinnin keinoin. Yrityksen toimintaa leimaa aktiivinen tutkimus- ja kehitystyö. Royal Caninin kouluttaa henkilökuntaa aktiivisesti, jotta myyntiedustajalla on aina käytössään tuoreimmat tieteelliset tutkimukset työnsä tueksi. Yrityksen sijaintipaikka on Helsingin Kalasatama. Kattavan perehdytyksen jälkeen pystyt työskentelemään kotikonttorilta käsin. Asemapaikkasi toivomus on pääkaupunkiseutu. 

Yleistä

Perustamisestaan lähtien Royal Canin on kerännyt yhteen yksilöitä, joilla on erilaiset taustat ja oma erityinen osaamisensa. Kaikkia on kuitenkin yhdistänyt intohimoinen kiinnostus kissoihin ja koiriin ja niiden hyvinvointiin. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tulosvastuullisesta työstä. Tehtävässä menestyt, kun sinulla on tavoitteellinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on liiketoiminnallista ymmärrystä ja kykenet tarjoamaan rohkeasti laadukkaita tuotteita sekä saavuttamaan asiakkaan luottamuksen. Suhtaudut asioihin positiivisesti, olet luontainen esiintyjä ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien, kuten markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Työsi tukena on esimies ja ammattitaitoinen tiimi. Royal Canin Finland on osa pohjoismaista Royal Canin Nordics -organisaatiota, joten kansainvälisessä organisaatiossa toivomme suomen lisäksi englannin ja ruotsin kielitaitoa. 

Tarjoamme sinulle

- Vakituisen ja monipuolisen tehtävänkuvan

- Oman alueesi eläinklinikka-verkoston hoidettavaksesi 

- Hyvät kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä ja jatkuvan koulutuksen

- Vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi 

- Kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan ja vapaan autoedun

- Ammattitaitoisen ja ketterän organisaation sekä tiimin tuen 

- Tunnetut ja arvostetut tuotteet

Odotamme sinulta

- Kokemusta tulosvastuullisesta työtehtävästä

- Yrittäjähenkistä, positiivista ja järjestelmällistä työskentelyotetta 

- Halua luoda pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita

- Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalvelutaitoja 

- Matkustusvalmiutta 

- Eduksi katsotaan pieneläinhoitajan koulutus tai muu terveydenhuoltoalaan liittyvä koulutus 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heinäkuussa 2018. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Haku

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 11.05.2018 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.

Rekrytointi_2
  • facebook
  • youtube