Rekrytointi - Royal Canin

Tietoa meistä

Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Haluatko olla osa maailman parasta perhettä?

Hei Sinä opiskelija, joka etsit työtä opiskelujen ohella ja haluaisit työskennellä kansainvälisessä perheyrityksessä vahvan brändin parissa.

Etsimme reipasta, aloitekykyistä ja hyvät kommunikointitaidot omavaa opiskelijaa vastaamaan Royal Canin Finland Oy:n asiakaspalvelutehtävistä kokoaikaisesti kesän 2017 ajan ja osa-aikaisesti syksystä alkaen opiskelujen ohessa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2017 loppuun saakka.

Royal Caninin asiakaspalvelussa työskentelet osana pientä tiimiä suorassa asiakasrajapinnassa yritystä edustaen. Asiakaspalvelutiimi vastaa myyntiprossessin kokonaishallinnasta (tilaukset, laskutus, toimitusten seuranta, lisämyynti). Ymmärrät että asiakkaan tarpeiden tunteminen ja arvostaminen on tärkeää ja ennenkaikkea nautit vuoropuhelusta heidän kanssaan! Työssä menestyminen edellyttää, että Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Olet aidosti kiinnostunut lemmikkien hyvinvoinnista ja kenties omistat tai olet joskus omistanut kissan tai koiran. Puhut suomen lisäksi sujuvasti englantia, ruotsin kielen taito on etu. Arvostamme positiivista asennetta, halua oppia ja kehittyä sekä rohkeutta tarttua asioihin.

Mikäli vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi  palkkatoiveineen 25.4.2017 mennessä osoitteeseen satu.helenius@royalcanin.com. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.4. klo 10-11. Sales Office Manager Satu Helenius, puh: 041-430 8714     

Royal Canin kehittää, valmistaa ja myy korkealuokkaisia kissan- ja koiranruokia. Royal Caninin pääkonttori, tuotekehitys- ja tutkimuskeskus sijaitsevat Ranskassa. Yritys työllistää 7000 työntekijää ympäri maailman ja sen tuotteita markkinoidaan yli 90 maassa. Royal Canin Finland on osa pohjoismaista Royal Canin Nordics -organisaatiota, jossa työntekijöitä on yhteensä noin 130. Royal Canin kuuluu Mars konserniin. One Mars Finland on myös tänä vuonna Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukossa! 

  • facebook
  • youtube