Pennut - Royal Canin
Koti Pennut

Pennut

pentukampanja-ylakuva

 

Pienestä suureksi

Kissan- ja koiranpentujen ensimmäiset elinviikot ja -kuukaudet ovat täynnä kiehtovia ja kiinnostavia asioita. Uteliaat pennut oppivat päivittäin uutta itsestään ja ympäröivästä maailmasta. Tältä sivulta löydät tietoa ruokavalioista, joiden avulla pentusi saa parhaat mahdolliset lähtökohdat kasvuun ja kehitykseen heti ensimmäisistä päivistään lähtien. Kasvattajille on tarjolla tietoa ravintoratkaisuista, jotka soveltuvat erityisesti tiineiden ja imettävien eläinten tarpeisiin.

 

Toivota kissanpentu tervetulleeksi

Kissa tulossa perheeseen? Onneksi olkoon. Elämä kissan kanssa on upea matka, mutta myös suuri muutos niin isäntäperheelle kuin pennulle. Tälle sivulle olemme koonneet vinkkejä ja tietoa kissan totuttamisesta uuteen kotiinsa.

 

Koiranpentu tulee kotiin

Koiranpennun hankinta on hauska mutta myös haastava tapahtuma. Ennen lopullisen hankintapäätöksen tekemistä on hyvä muistaa, että koiranpentu vaatii paljon huomiota, etenkin ensimmäisten uudessa kodissa vietettyjen kuukausien aikana. Tälle sivulle olemme koonneet asioita, jotka on hyvä miettiä läpi ennen pennun saapumista.

 

Mitä kissanpentu tarvitsee?

Kissanpentu on eri asia kuin aikuinen kissa. Kehittyvän ja kasvavan pennun ravitsemukselliset tarpeet poikkeavat merkittävästi aikuisen kissan tarpeista. Nuori pentu tarvitsee paljon energiaa etenkin neljän ensimmäisen elinkuukautensa aikana. Oikeanlainen ruokavalio tukee myös vastustuskyvyn kehittymistä ja ruoansulatuskanavan hyvinvointia.

 

Mitä koiranpentu tarvitsee?

Koiranpentu kehittyy nopeasti ja se tarvitsee suhteessa täysikasvuiseen koiraan enemmän energiaa. Korkea energiapitoisuus onkin eräs tärkeä tekijä, joka erottaa pentujen ja aikuisten koirien ruoat toisistaan. Koiranpentujen ruoille on lisäksi ominaista hyvä sulavuus ja helposti imeytyvät ravintoaineet. Valitsemalla pennullesi oikean ruokavalion heti alusta lähtien, tuet sen hyvinvointia ja terveyttä läpi elämän.

pentukampanja-elukat

 

Tiinellä kissalla erityiset tarpeet

Kissan ravintotarpeet muuttuvat heti tiineyden alusta lähtien. Kissan energiantarve kasvaa ja ravintoaineiden hyvän imeytymisen merkitys korostuu. Kohdussa kehittyvät kissanpennut saavat kaiken ravintonsa emon verenkierrosta istukan kautta. Tälle sivulle olemme keränneet tietoa tiineen ja imettävän kissan ruokinnasta ja erityistarpeista.

 

Tiineellä koiralla erityiset tarpeet

Tiineys on koiralle erityistä aikaa − myös sen ravintotarpeiden kannalta. Oikea energiapitoisuus ja ravintoainesisältö sekä ruoan hyvä sulavuus ovat tiineen koiran ravinnossa ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä. Tälle sivulle olemme koonneet tietoa ruokavaliosta, joita suositellaan käytettävän tiineyden 42. päivään asti.

 
  • facebook
  • youtube